21.02.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Leg med lyset

De nye lysestager JP101, JP102 og JP103, fra danske JENSENplus, forener enkel modernisme med legende og funktionelt design.

Lysestagerne, der er lavet af massiv messing, som understøtter stagernes gedigne stabilitet fås i forskellige størrelser.

JP101 og JP102 tilbyder to funktioner i ét design. De to lysestager har et vendbart design, hvor både fyrfadslys og lange stearinlys kan placeres i stagerne. 

JP103 fås i tre forskellige størrelser med plads til lange stearinlys.

De tre designs indbyder til eksperimenterende leg med størrelsesformer og udtryk, og tilbyder uendelige kombinationsmuligheder.

www.jensenplus.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere