01.02.2018

Lavet med kærlighed i Italien

UASHMAMA® nyheder

En kombination af tradition, håndværk og teknologi har udviklet den ’magiske’ formular for UASHMAMA®  (udtalt Wash Mama), der laver produkter i vaskbart papir.

Papiret fremstilles ved en teknik lignende den teknik som anvendes ved indfarvning af læder. Det er holdbart, bæredygtigt og materialet er 100% naturlige fibre fra opdyrket træer. Det er papir, det føles som læder, det er vaskbart og beholder sin form. 

Home kollektionen består af puder, forklæder og opbevaringsposer til planter, køkkentøj, vasketøj etc. alle i det vaskbare papir og i forskellige farver.

Lübech Living præsenterer de seneste nyheder fra UASHMAMA® på forårets messer.

www.lubechliving.dk

Udstiller på Formland: J:7160

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere