28.04.2021  |  Bloom  |  Outdoor

Lav mad som en Master Chef

I et lineært og minimalistisk design har det italienske brand FÒGHER skabt en gasgrill, der ikke bare matcher den nordiske stil, men som også er bygget af kvalitetsmaterialer, der kan modstå ofte udfordrende vejrforhold.

Gasgrillene er udstyret med en ny generation af ultraeffektive brændere, der i kombination med det isolerede låg og det patenterede Fire Core system, leverer tilsvarende performance som kraftigere brændere , men med næsten halvt gasforbrug.

Tilbehøret til indirekte tilberedning/røgning og muligheden for konstant at holde den lave temperatur, gør FÒGHER gasgrills ideelle til langtidsstegning, røgning og indirekte tilberedning, hvor madvarerne aldrig kommer i direkte kontakt med varmekilden. Det er nemt, og man opnår et perfekt resultat.

Stellet og kabinettet er af stål belagt med en zink-magnesium og en speciel anti-rust maling, der kan modstå temperaturer op til 500 grader. Materialerne i rustfrit stål er satinbørstet, hvilket både er praktisk at vedligeholde og ser elegant ud.

Sortimentet består af gasgrills i tre størrelser/bredder (55cm, 80cm, 105cm) med enten højt eller lavt låg. Grillmodulet er det samme, uanset om man har behov for en gasgrill til indbygning, placering på et bord, på et fast stel eller med en grillvogn.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere