30.06.2022  |  Business  |  Branchenyt

By Lassen lancerer et stykke ikonisk kunst

I år 2022 fejrer by Lassen 60-års jubilæet for den originale Kubus 8 ved at lancere et begrænset antal ved navn Kubus 8 RAW. Et ikonisk stykke kunst, der er fuldstændig identisk med den allerførste Kubus 8 fra Mogens Lassens eget skrivebord. Rå og ubehandlet.

Med en skarp sans for nutidig, funktionalistisk stil designede Mogens Lassen den ikoniske Kubus 8 lysestage i 1962.

Han elskede at eksperimentere med nye former og funktioner; han var perfektionist og dedikerede meget af sin tid til at eksperimentere med dimensioner, former og vinkler. 

Hans Kubus lysestager er alle lavet efter strenge matematiske formler beregnet med stor præcision; absolut intet er overladt til tilfældighederne.

Serien er fremstillet af 95 procent genbrugsstål.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere