22.10.2018  |  Business  |  Branchenyt

By Lassen bytter rundt i ledelsen

Endnu engang bliver der skiftet rundt på topposterne hos designvirksomheden By Lassen.

Søren Lassen, der er barnebarn af arkitekten Mogens Lassen, er stoppet som administrerende direktør for designvirksomheden By Lassen i København og Brdr. Jørgensen Components i Holstebro, der bl.a. producerer den kendte Kubus stage, designet af Sørens farfar Mogens Lassen. Det skrev Dagbladet Holstebro Struer tidligere på måneden.

”Det er helt udramatisk. Søren Lassen er fratrådt som direktør, men han vil fortsat sidde i bestyrelsen”, oplyser den nye direktør for begge selskaber, Jørn Dybvad Vinge til avisen.

Direktørskiftet kommer i hælene på de to virksomheders regnskab for 2017, der viser, at Brdr. Jørgensen Components kommer ud med et underskud på 866.000 kroner. Mens By Lassen derimod kom ud af 2017 med et overskud på 4,6 millioner kroner mod 5,4 millioner kroner året før.

Tilbage i 2016 valgte de to medejere Nadia Lassen og Peter Østerberg at sælge deres ejerandele i By Lassen og dermed blev Søren Lassen eneejer af virksomheden.

Vil bruge mere tid på udvikling og design

Ifølge Jørn Dybvad Vinge skyldes skiftet på topposterne at Søren Lassen vil dedikere sig mere til udvikling og design.
”Direktørskiftet kommer ikke, fordi der er krise. Det er et ønske fra Søren om at bruge mere tid på udvikling og design i stedet for alt det administrative, som direktørjobbet indebærer”, fortæller Jørn Dybvad Vinge til Dagbladet Holstebro Struer.

Den nye mand i direktørstolen Jørn Dybvad Vinge er også direktør for Buurskov & Lassen Maskinfabrik ApS samt BJC Ejendomme ApS og BJC Udvikling Aps, som desuden også er ejet af Søren Lassen. De to herrer har altså kendt hinanden gennem længere tid.

www.bylassen.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere