07.05.2015  |  Business  |  Branchenyt

Lars Larsen køber stor møbelvirksomhed

Lars Larsen, ejer af Jysk, køber Tvis/Holstebro-baserede Actona Company, der er en af Nordeuropas største møbelvirksomheder.

Lars Larsen overtager møbelvirksomheden Actona Company, der producerer og sælger møbler til detailhandlen i over 90 lande rundt om i verden, og som har nogle af verdens største detailkæder på kundelisten.

Virksomheden bliver frem over en del af Lars Larsen Group, der ud over Jysk blandt andet også består af møbelkæderne Bolia.com, Ilva og IDEmøbler samt møbelvirksomheden Interstil og havemøbelproducenten Scancom.

”Actona er en sund virksomhed med gode værdier, en meget kompetent ledelse og en stærk organisation. Samtidig ligger virksomhedens forretning inden for et område, som vi i Lars Larsen Group ved noget om, så jeg er meget glad for, at vi har fået en aftale i stand”, siger Lars Larsen i en pressemeddelelse.

Actona har sine rødder tilbage til 1981 og er stiftet af Orla Dahl Jepsen, der afgik ved døden i en alder af kun 58 år i 2014. En overtagelse af Lars Larsen Group er det helt rigtige for virksomheden, siger Susanne Dahl Jepsen, der er enke efter Orla Dahl Jepsen:

”Jeg ved, at Orla på både Actonas og vores medarbejderes vegne ville være glad for, at virksomheden får Lars Larsen ind som ejer. Orla og Lars Larsen kendte hinanden i mange år og delte de samme værdier”, fortæller Susanne Dahl Jepsen i en pressemeddelelse.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere