Lakrids på flaske
Efter to års produktudvikling lancerer Lakrids By Bülow nu nyheden ‘Fortified Liquorice’.
En likør, hvor søde noter af Bourbon-vanilje og karamelliseret sukker harmonerer med sofistikerede noter fra rå lakrids og rund bitterhed fra kakaobønner.
Det er første gang siden etableringen i 2007 på Bornholm, at Lakrids By Bülow lancerer et produkt uden for konfekturekategorien.
Fortified Liquorice Root & Cocoa er en blød, rund og cremet likør, der bliver tappet på flasker i dansk design fremstillet af genanvendt glas. Med en alkoholprocent på 18 procent er likøren let drikkelig og kan nydes kold over is, ved stuetemperatur, som supplement til f.eks. kaffen eller som ingrediens i en cocktail.
Likøren er en 100 procent økologisk og glutenfri. Recepten og basen til likøren er udviklet og produceret af Lakrids By Bülow, der desuden har indgået et partnerskab med den tyske spiritusproducent Waldemar Behn, der står for forstærkningen af likør-basen med spiritus i form af en udvalgt vodka samt tapning.
- HCL