Jobopslag

LAGERCHEF SØGES TIL DESIGNVIRKSOMHED I VÆKST OYOY LIVING DESIGN A/S, HERNING

I AM Agency

www.iamagency.dk

  • am@iamagency.dk
  • +45 5385 2108
  • Horsensgade 9, 3 th
Se profil  
Stilling: Lagerchef
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.01.2019
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 28.11.2018
Søg job  

Har du lyst til og interesse i at arbejde i en designvirksomhed i vækst, der ideudvikler og designer bolig- og livsstilsprodukter, og vil du være ansvarlig for den daglige styring af lager og logistik?

Jobbet som lagerchef:

Du får ansvaret for hurtig og effektiv lagerstyring. Vi forventer, at du bidrager til optimering af processer og forretningsgange, således at logistikken løbende udvikles. Specifikt har du gerne erfaring med logistikmæssige tilpasninger i forbindelse med implementering af B2B- og B2C-webshop og du er ligeledes bekendt med samhandelskoncepter som ”drop shipment” og ”consignment”. Der er tale om en meget selvstændig stilling og du evner at være virksomhedens foregangsmand/kvinde for at imødekomme samhandels- og samarbejdspartneres stadig større krav til effektivitet, tempo og service indenfor logitik.

 

Din person og dine kvalifikationer:

Du er kvalitetsbevidst, detaljeorienteret og sætter en ære i at levere fejlfrie resultater i en til tider travl hverdag. Som person er du vant til at gå forrest og uddelegere og du er energisk, struktureret, målrettet. Du besidder gennemslagskraft og selvfølgelig en sund kritisk sans. Du er proaktiv omkring dine ansvarsområder og du løser dine opgaver i en positiv ånd og i et godt humør. Det er en fordel, hvis du er en rutineret bruger af Office-pakken, specifikt Excel, og kender gerne til e-conomic. 

 

OYOY Living Design tilbyder:

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job i en international forankret virksomhed. Hverdagen hos OYOY Living Design er alsidig og i samarbejde med et dynamisk team vil du have gode udviklingsmuligheder i den positive ånd der præger OYOY Living Design. Vi er en vækstorienteret virksomhed med gode kollegaer, der hjælper hinanden og vil gøre det bedste for at du føler dig hjemme.

·      Arbejdstid: 37 timer ugentligt

·      Startdato: snarest muligt, men vi venter gerne på den rette

·      Lønpakke: efter kvalifikationer

·      Ansøgningsfrist: 21. december 2018. Ansøgninger behandles løbende ligesom der løbende afholdes samtaler.

 

Skulle du have spørgsmål til jobbet og OYOY Living Design, er du velkommen til at kontakte direktør Søren Anker Hansen på soren@oyoy.dk eller 60 13 00 80.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV samt vellignende foto på: soren@oyoy.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Tags: I AM Agency

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere