16.03.2021  |  Bloom  |  Outdoor

Lad os mødes

Vi har lært meget i 2020, bl.a. at mødes på nye gode udendørsmåder (næsten) uden hensyn til vind og vejr - gode vaner at tage med ind i 2021. Og er der noget, som kan samle, er det åben knitrende ild, som drager, fascinerer og varmer os alle sammen. 

Den geniale udendørspejs FireBox fra Eva Solo inviterer i den grad til udendørshygge og forlængelse af sommeren 2021, og fordi, den er helt selvstændig, kan den anbringes næsten hvor som helst på en plan terrasse uden besværligt murerarbejde. 

Brændet stables i bunden og er altid lige ved hånden, og en indbygget skorsten leder røgen ud bag på pejsen, så den ikke generer. Pejsen, som er i corten stål, bliver kun smukkere med tiden og kræver et minimum af vedligeholdelse. Et must have for alle selskabelige haveejere.

- HCL

Denne artikel er en del af temaet Outdoor 2021

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere