21.04.2021  |  Interior  |  Brugskunst

Lad fuglen synge indendørs

Et fuglepip på spisebordet eller et diskret lyssignal på væggen. AirBird fra Leapcraft er smart-teknologi, der møder dansk design. Den lille fugl kan hænges op på væggen, stå på reolen eller flyttes med fra rum til rum.

Den gør ikke visuelt postyr af sig, men pipper eller blinker til gengæld, hvis luftkvaliteten i rummet bliver for dårlig. Enkle tiltag som udluftning eller få minutters gennemtræk kan få den rene, sunde luft - og dermed koncentration og velvære - tilbage.

AirBird er udviklet og designet i co-creation mellem Leapcraft, GXN og Velux Group. Den følsomme sensor i fuglen måler CO2-niveau, fugtighed og temperatur i rummet - hvilket sammenlagt fortæller om kvaliteten af luften og f.eks. risikoen for virusbåren smitte.

Fuglen kan købes for sig selv eller sammen med flere produkter, der gennem en hub og wifi er forbundet til en app, hvor man i realtid kan se kvaliteten af luften på de tre faktorer. Farverne rød, gul og grøn nudger via app'en til gode udluftningsvaner.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere