21.12.2021  |  Furniture  |  Belysning

Lad farverne funkle

"Lys kan ikke gengives, men skal repræsenteres af noget andet - af farve", har den franske maler Paul Cezanne engang udtalt. 

Det har inspireret designeren Piero Lissoni til de spejlblanke glasborde Thierry, han har skabt for Kartell, og som med sine skønne, klare farver lyser op i rummet som glitrende ædelsten. 

Bordplader og understel fås i forskellige smukke farvekombinationer - op til tre farver for hvert bord - som gør hvert af de små borde til et skulpturelt møbel, og når flere borde sættes sammen, bliver helhedsudtrykket en eksplosion af farvespil og lys i de blanke glasflader.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere