19.01.2022  |  Interior  |  Accessories

Lad det blomstre overalt

Skønne blomster her og der og allevegne er temaet for Koustrup & Co.s’ home collection, som er udviklet i samarbejde med multikunstneren Jim Lyngvild.

Jim Lyngvild elsker at gå på skattejagt i de gamle gemmer og kombinere det gamle med det nye, det overdådige med det rå og det forfinede med det upolerede.

Og det er netop, hvad Flower Garden kollektionen kan med de fantastiske blomsterprint på f.eks. groft lærred, fint sengelinned, praktiske bakker eller en paraply så sommerglad, at man næsten glemmer, at det regner.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere