22.02.2022  |  Interior  |  Bad

Lad badeværelset nå nye højder

Zone Denmark lancerer nu RIM - en omfattende serie af lækker og funktionel indretning til badet.

Seriens dele er fremstillet i robust pulverlakeret aluminium, der holder til mange års brug i bademiljøet. Bag designet står det danske designstudie VE2, der med RIM har skåret ind til benet og skabt et skarpt udtryk med øje for de enkelte produkters funktionalitet. 

Brusehylderne har fx løs bund for nem rengøring og alle produkter - inklusiv pedalspand og toiletbørste - fås i væghængte versioner med skjulte beslag. En detalje, der skal fremme hygiejnen og give hver genstand et let og svævende udtryk.

RIM-serien omfatter tandbørstekrus, spejl, hylde, sæbedispenser, toiletspand, toiletbørste, toiletrulleholder, toiletpapiropbevaring, brusehylde i to dybder, skraber, knage og dobbeltknage samt håndklædestænger i fire varianter. 

Sæbedispenser, sæbeskål, tandbørstekrus, pedalspand og toiletbørste fås også i fritstående versioner.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere