18.01.2018  |  Interior  |  Bad

L:A Bruket passer på din vinterhud

L:A Bruket, der har hovedkvarter på den svenske vestkyst ved om nogen, hvordan du plejer huden i den barske, skandinaviske vinter. Det handler om næring, pleje og beskyttelse til huden, det ses tydeligt i deres vinternyheder.

Start dagen i selskab med No. 184 Body Wash med geranium, der er en nyhed fuld af fugt og stimulerende ingredienser. De let antibakterielle olier fra geranium, sort peber og lavendel virker stimulerende, varmende og rensende. Samtidig strammer geranium op og renser, lavendel beroliger, blødgør og fremmer cellefornyelsen. Sort peber stimulerer og varmer – lige noget, der er brug for på en kold vintermorgen!

Mod tørre og sprukne vinterhænder kan du bruge L:A Brukets No. 102 håndcreme med bergamotte og pachuli, der både hjælper og forebygger tørre hænder. Shea-smør og kokosolie fugter, nærer og beskytter, og så har de begge en svag antiseptisk virkning. Olie fra blomsten Limnanthes Douglasii tilfører huden Omega 6 og 9 og virker nærende og både pachuli og bergamotte virker helende og rensende.

www.labruket.se

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere