04.11.2020  |  Interior  |  Tekstiler

Løv på gulvet

I 2017 begyndte norske Heymat at producere tæpper i et materiale, hvor halvdelen består af genbrugte PET-flasker. Nu har virksomheden gået skridtet videre og producerer alle sine dørmåtter i 100 procent genbrugsplast.

PET er holdbart, hurtigtørrende og har en høj absorberings-kapacitet, hvilket gør det til et ideelt materiale i dørmåtter. Afhængigt af størrelsen kan der findes plast fra mellem 33 og 82 PET-flasker i hver måtte.

Dørmåtten Foliage, designet af formgiveren Kristine Five Mekvær til Heymat, blev lanceret tidligere på året. Med sit levende mønster inspireret af løv er Foliage en hommage til planteriget, udformet så det kan bringe naturen ind i hjemmet.

I forbindelse med Heymats bæredygtighedsinvesteringer, udvider virksomheden nu Foliage i to nye farveskemaer: Green Dawn og Silver Night.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere