09.10.2020  |  Interior  |  Dekoration

Læserkonkurrence - SARA Romantic kalenderlys

Hos Sirius vægter man funktionalitet og nye brugsmåder med lys højt.

Sirius har til formål at inspirere til nye måder at bruge lys på og bringe lysdekorationer ind som en del af indretningen i det nordiske hjem. Når der udvikles nye produkter, har vi hos Sirius stor respekt for den danske designtradition. Kvalitet og funktionalitet er i højsædet, når der skabes lysdekorationer til en hver lejlighed. Til julehøjtiden kan man med Sirius Sara LED kalenderlys holde den klassiske tradition vedlige på en enklere og sundere måde. Nedtællingen til jul styres ved at enkelt klik på den medfølgende kalender remote. Kalenderlyset er lavet af ægte stearin og her bevægelig flamme, som giver en naturlig stemning i hjemmet uden usunde partikler i luften. Den medfølgende funktionelle remote control øger brugsværdien, anvendeligheden og forlænger levetiden på batterierne.


Deltag i konkurrencen
Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i konkurrencen om et Sara LED ”romantic” kalenderlys til en værdi á DKK 199,-. Der udtrækkes 6 vindere.

Medfølger der en Sirus kalender remote control ved køb af Sara kalender LED stearinlyset?
A) JA
B) NEJ

Skriv dit svar i en mail til:
konkurrence@horisontgruppen.dk. Skriv ”Sirius”, ”dit svar”. Skriv også din arbejdsplads, arbejdspladsens adresse og til sidst dit fulde navn. Svaret skal være Horisont Gruppen i hænde senest 12. oktober og vinderen bliver offentliggjort i designbase nr. 7, 2020 og på www.designbase.dk.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere