23.03.2021  |  Business  |  Udstyr

Læserkonkurrence: Få mindre plastik og mere smag i køkkenet

Deltag i læserkonkurrencen og vær med i lodtrækningen af produkter fra Greentools serien

Veganere, vegetarer, flexitarer, pescetarer og kødspisere: Velkommen i det grønne køkken! Hvad der ligger på tallerknen, er ikke så afgørende. Det er smagen til gengæld. Eva Solos Green tools-serie består af funktionelt køkkengrej, der skal være med til at lokke smagen frem i alt det guddommelige grønne. Med bl.a. en krydderiknuser og citruspresser bliver det nu nemmere at lave tilbehøret, der får salat og grønsager til at smage. Og smager maden af mere, registrerer hjernen også mæthed.
Det fleksible skærebræt DoubleUp er forårets nyhed i Eva Solos miljøvenlige Green tools-serie, hvor op mod 50 % af kunststoffet er erstattet af enten risskaller eller hvedefibre. Det fleksible skærebræt kan tilpasses både små og store måltider. Skærebrættet kan bøjes på midten, så de hakkede grønsager finder vej direkte i salatskålen eller i gryden.


Deltag i konkurrencen
Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i konkurrencen om en Green tools serie, som indeholder: DoubleUp skærebræt 499,95 kr. / Bøfformer 199,95 kr. / Hvidløgsknuser 199,95 kr. / Citruspresser 199,95 kr. / Krydderiknuser 299,95 kr. / Salatslynge/dørslag 299,95 kr. / Urtekniv 149,95 kr. / Tomatkniv 169,95 kr. / Santokukniv 199,95 kr. / Vuggekniv 199,95 kr. / Pizza/krydderurtekniv 249,95 kr.
Samlet værdi 2.669,45 kr.
Vi udlodder 3 sæt.

Hvad er forårets nyhed i Eva Solos Green tools serie?
A) Et skærebræt
B) Et glas
C) En tallerken

Skriv dit svar i en mail til:
konkurrence@horisontgruppen.dk. Skriv ”Eva Solo”, ”dit svar”. Skriv også din arbejdsplads, arbejdspladsens adresse og til sidst dit fulde navn. Svaret skal være Horisont Gruppen i hænde senest 26. april og vinderen bliver offentliggjort i designbase nr. 3, 2021 og på www.designbase.dk.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere