15.03.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Lækre lædervarer

Med udgangspunkt i det gode håndværk og ægte materialer, der blot bliver smukkere og smukkere med tiden lancerer By Wirth en ny serie af lædervarer.

Serien, der hedder Carry My består af pung/penalhus, iPad-sleeve og laptop-mappe.
Materialet er kraftigt naturlæder med rå kanter, så få syninger og detaljer som muligt, og i stedet simple buk, folder og nitter. Carry My-serien lanceres i kraftig, sort læder samt helt lyst, ubehandlet kernelæder, der med tiden vil få en smuk, cognacfarvet patina.

Udenpå er Carry My Pouch enkelt designet i vegetabilsk, garvet kernelæder, bag det enkle ydre gemmer der sig plads til enhver slags hverdagsliv. Fyld den med pas, valuta og mobilen på vej på ferie; med blyanter, pen og lineal til skoledagen eller måske læbestift, rouge og mascara inden byturen.

www.bywirth.dk
 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere