13.11.2019  |  Kitchen  |  Design

Lækkert barudstyr til julefrokosten og nytårsfesten

Nyheder til Norman Foster-kollektionen.

I efteråret 2018 lancerede Stelton den smukke Foster kollektion designet af den verdenskendte, britiske arkitekt Lord Norman Foster. Nu udvides serien med en champagnekøler og isspand samt en serveringsbakke.

Foster champagnekøler og isspand – med den smukke, spejlblanke overflade og de gyldne detaljer, der kendetegner flere af de andre produkter i serien, har, som navnet indikerer, to funktioner. Med et rumfang på 3 liter er der isterninger til en god og lang fest. Samtidig betyder den dobbeltvæggede konstruktion at isspanden holder på kulden i længere tid og kondensdannelse på ydersiden reduceres. Foster champagnekøler og isspand leveres inklusiv en istang, som kan sættes fast i låget, så den altid er ved hånden.

serveringsbakken har med en diameter på 40 cm god plads til kollektionens kander, glas og kopper og med den skridsikre belægning, kan man hurtigt få serveret eller ryddet bordet, når gæsterne går hjem. Belægningen er desuden resistent over for pletter og ridser, så skulle man komme til at vælte et glas vin eller spilde lidt kaffe på bakken, kan det let tørres af.

www.stelton.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere