03.08.2021  |  Bloom  |  Tekstiler

Kvalitets sengelinned med OMHU

Indhold fra partner Hvad er dette?

Du og dit soveværelse fortjener det bedste, og med det lækre Mega tern sengelinned bestående af økologisk bomuldssatin, kan du friske dit værelse op med kvalitet.

Vi mennesker bruger en tredjedel af vores tid på at sove - det vil sige, vi lever i gennemsnit 26 år under dynen. Med dette i tankerne giver det mening at investere i bæredygtig kvalitet. Både du og dit soveværelse fortjener derfor det bedste, og med det lækre Mega tern sengelinned bestående af økologisk bomuldssatin, kan du friske dit værelse op med kvalitet. Mega tern fås i både lyse og mørke farver alt efter, hvad du er til. Disse farver kan du finde på www.omhu.eu

Hvad er Mega tern?

MEGA TERN sengelinned er fremstillet af 100% økologisk satinvævet bomuld, der giver et glat og blødt sengetøj, som er slidstærkt. Satinvævning giver også en glansfuld overflade, der på sengesættet er brugt til at skabe et diskret og dekorativt mønster. Der drages stærke referencer til traditioner og med respekt for det gode håndværk.

Omhu Boligtekstiler

Det ’reneste’ sengelinned på markedet. Dette opnås bl.a ved at beskytte og respektere miljøet, samt værne om menneskerettigheder i alle aspekter. Omhu sengelinned opfylder høje krav med sine 5 certifikater, som er med til at støtte op om det bæredygtige univers på sengelinned. Alt sengelinned fra omhu er certificeret med Fairtrade, GOTS, Svanemærket, SA8000 samt Oeko-tex.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere