02.11.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Kværnende

Hos Morsø er høj kvalitet og lang levetid altid i fokus, og den nye Kit-kværn er et formfuldendt eksempel på, at god smag aldrig går af mode. 

Sættet har en keramisk CrushGrind kværn, som er udviklet til at kunne kværne såvel salt og peber som alle andre typer af tørrede krydderurter og krydderier. 

Det er designer Jakob Wagner, som står bag det stilrene design med den enkle og klassiske skønhed. Kværnen er 14 centimeter høj og produceret i FSC-certificeret egetræ.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere