11.08.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Kunstneriske striber

Ferm Living og Louisiana har slået kreative kræfter sammen, og det har resulteret i et nyt, spændende stof.

Som en hyldest til moderne kunst og design præsenterer designbrandet Ferm Living et samarbejde med kunstmuseet Louisiana. Resultatet er et spændende, vævet stof med karakteristiske striber i sort og sand til den ikoniske Rico Lounge Chair og Rico 2-Seater.

Fra samarbejdets start har det været vigtigt, at designet kom til at afspejle den underspillede elegance, der kendetegner selve essensen af det ikoniske moderne kunstmuseum.

Et vigtigt kendetegn for Louisiana er brugen af høje, hvidkalkede vægge, synlige strukturer, trælofter og brændte klinkegulve. Det var samspillet mellem disse betydningsfulde kontraster i farver og materialer, der inspirerede det karakteristiske Louisiana x Ferm Living-stof.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere