19.07.2021  |  Interior  |  Design

Kunstneriske designplakater

MONNA Studio præsenterer sin første plakatserie, som er designet til at komplementere hjemmet. Serien består af seks forskellige plakater, der passer ind i det moderne hjem, designet af boligstylisten Lone Monna og hendes datter Liv Monna.

Mor- og dattersamarbejdet opstod på grund af en fælles interesse for boligindretning og design, men også fordi de havde lyst til et fælles kreativt projekt.

”Vi startede MONNA Studio, fordi vi havde lyst til at lave noget kreativt sammen. Vi ønskede at bruge mere tid sammen og samtidig udvikle noget til boligen. Eftersom vi begge to har en forkærlighed for bolig- og interiørbranchen, og havde et behov for nye plakater i vores hjem, så var det oplagt at afprøve design af noget smukt dekoration til væggen.”

Med en skandinavisk designstil, inspireret af kunst og tidens tendenser, bruger den danske designduo sin viden og baggrund inden for bolig- og interiørbranchen til at udvælge de mest relevante og spændende farver, former og streger i sine designs.

”Min mor og jeg kommer fra to forskellige generationer, men vi prøver gennem vores plakater at forene to forskellige perspektiver og syn på design, stil og trends”.

Visionen bag den første serie var at kombinere kunstneriske former med farver, der passer ind i tidens bolig- og interiørtrends. Serien har to temaer: A Brown Story og Vibrant Colors. Det første tema består af plakaterne Nature Morte, Brown Story in March og Blue Note.

De tre andre plakater Cactus, Yellow Scale og Drawing on Paper, er designet i sprælske farver – derfor navnet Vibrant Colors.
MONNA Studio vil gerne værne om miljøet.

Af den grund bliver alle plakaterne trykt lokalt og på bæredygtigt papir i premium kvalitet. Papiret er FSC-certificeret og kan anvendes i svanemærket tryksager.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere