19.11.2020  |  Interior  |  Belysning

To kunstnere, ét håndværk

Der skulle to kunstnere til for at skabe den første kollektion af duftlys for ester og erik. En fransk parfumør, en århusiansk maler og et håndværk, der siden 1987 har levet af at fremstille lys og skabe stemning.

Duftene er inspireret af den skandinaviske natur og perfektioneret ned til mindste detalje både i note, farve, beholder og indpakning.
 
ester & erik har også fået fremstillet en speciel beholder til lysene i form af en keramikkrukke, der kan bruges om og om igen, når lyset er brændt ned – enten som refill for et nyt lys eller som vase for en lille blomst.

Med krukken følger også et blankpoleret låg, der sikrer bevarelse af den enkelte duft, men som også har samme diameter, så det kan bruges som stage for ester & eriks bloklys.
 
Duftlysene er et rent naturprodukt fremstillet af voks, væge og æteriske olier - vegetabilsk voks (raps- og kokosolie) og væge i ren bomuld. Det giver lysene en brændetid på over 70 timer. Lysene er fremstillet på ester & eriks eget lysstøberi i København.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere