28.12.2021  |  Interior  |  Dekoration

Kunsterisk sigantur

Keramiker, skulptør og tekstildesigner, Naja Utzon Popov har skabt en organisk formet vase, der taler lige ind i en kollektiv længsel efter autentisitet, enkelhed og natur. Magnolia-vasen, der er inspireret af magnolietræets blomster, er det første stykke brugskunst, som føjer sig til Sibast Furnitures kollektion, der ellers består af klassiske designermøbler. 

Overfladen er mat og taktil, og står i smuk kontrast til indersidens glatte, glaserede flade. Formen er lige så imødekommende og organisk som materialet, og den nye Magnolia-vase er således typisk for keramiker Naja Utzon Popovs naturinspirerede formgivning.

Magnolia-vasen er på én gang ekstrem enkelt og indlysende kompleks i sit udtryk, nøjagtig ligesom magnolietræets himmelstræbende blomst, som Naja Utzon Popov har ladet sig inspirere af. 

Den keramiske vase har en oval form, der åbner sig med en skrå, flosset kant, der skaber en illusion om fortsat vækst. Ifølge Naja Utzon Popov betyder den skrå kant, at blomsterne helt naturligt søger hen mod det sted, hvor de får optimal plads til at springe ud.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere