21.04.2021  |  Interior  |  Dekoration

Kunstens spiselighed

Lucie Kaas introducerer Plastic Crush-kollektionen til sit univers af unikke og inspirerende kunststykker til boligen. Opalglasstykkerne, the Donut og Tube, skaber tankevækkende associationer til 1980’ernes retro- og pastelæstetik. 

The Donut består af en fyldig dej toppet med glasur og krymmel, og the Tube udgør et mere abstrakt design, men formår at give det samme appetitvækkende og kreative udtryk.

De unikke glasstykker er designet af Or çum Erdem, der specialiserer sig i varm glaskunstudvikling. Det er i alsidigheden og det stærke materiale, hvor han især finder appellen ved glaskunst, da dette skaber en perfekt blanding til sofistikeret præg af tegneserielignende figurer.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere