03.02.2014  |  Kitchen  |  Udstyr

Krydderurtepotter, der forlænger krydderurters levetid

Rosti Mepal præsenterer nye krydderurtepotter.

I stedet for at købe en ny potte med krydderurter hver gang du får lyst til krydderurter i flok, kan du med de krydderurtepotter fra Rosti Mepal opnå langt længere levetid på dine krydderurter, og derved behøver det ikke være en bekostelig affære med de sprøde grønne blade til maden.

De dekorative urtepotter har et smart hydro-system, som forhindrer planterne i at tørre ud. Vandreservoiret skal kun fyldes et par gange om ugen, og planterne absorberer derefter den nødvendige mængde vand gennem bomuldssnoren. De tilgængelige størrelser er tilpasset de mest gængse plantestørrelser.

Potterne er lavet af materialet melamin, der er et robust og ridsefast materiale, som har en blank og dekorativ overflade. Melamin er velegnet til opvaskemaskine. 

www.rosti-mepal.dk 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere