14.11.2019  |  Business  |  Branchenyt

Kreative iværksættere

Når Formland åbner dørene 30. januar til 2. februar, er der endnu engang fokus på kreative talenter og iværksættere i området Creators Community.

Via matchmaking med professionelle indkøbere, udstillere og andre iværksættere har Creators Community på Formland til formål at få talentfulde kreative iværksættere godt på vej mod at få udlevet deres drøm som succesfulde selvstændige. 

Til messen er 60 iværksættere klar til at præsentere deres design og ideer i området Creators Community i Hal L.

Creators Community Design Award

Den eftertragtede iværksætterpris Creators Community Design Award uddeles på messen, hvor hele tre udstillere præmieres. Førstepladsen vinder €5.000,- + en 12m2 stand på Formand Autumn 2020.

Sidste års vinder blev Morten Sørensen fra ISH Spirits, der vandt prisen for sit lovende koncept inden for en helt ny kategori af alkoholfri spiritus som alternativ til alkoholdrinks med stort eksportpotentiale.

Formland har desuden nye åbningstider, så der hver dag er åbent fra kl. 9.00-17.00

www.formland.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere