Jobopslag

Kontraktmarkedsansvarlig

FDB Møbler

www.fdbmobler.dk

 • fdbmobler@fdbmobler.dk
 • +45 43862550
 • Roskildevej 65 ,2620 Albertslund
Se profil  
Stilling: Kontraktmarkedsansvarlig
Ansættelses­forhold:
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Hovedstaden
Oprettelses­dato: 17.03.2021
Søg job  

Vil du være en del af Danmark mest bæredygtige designvirksomhed? – Vi har forrygende travlt og søger nu en ambitiøs kontraktmarkedsansvarlig til Danmark, som med stor energi har lyst til at gøre en forskel sammen med resten af FDB Møbler-teamet.

Du bliver en naturlig og væsentlig del af vores team, som består af en række engagerede, ambitiøse og kompetente kollegaer, der alle brænder for ikoniske designmøbler, bæredygtige materialer og smukt funktionelt design. Du vil komme til at arbejde med et stærkt kendt brand i en rivende positiv udvikling, og din berøringsflade vil primært være danske kontraktmarkedskunder, arkitekter og interiør-stylister. Vi arbejder i et uformelt og til tider hektisk miljø med mange deadlines og ambitiøse mål. Vi har travlt, og du skal kunne have mange bolde i luften. Du kommer med gode arbejdsredskaber, har stort kontaktnet og du er en komfortabel bruger af Office-pakken og andre IT-systemer. Du har gåpåmod, tager ansvar og initiativ og du taler/skriver engelsk på godt niveau. Vi er en flad organisation, hvor den gode stemning, teamånd og humor er vigtige parametre for os.

Stillingen
Du kommer til at arbejde tæt sammen med Head of Sales og det øvrige team om målrettet at udbrede kendskabet til og præferencen for FDB Møbler på det danske kontraktmarked. Det bliver dit ansvar at få udviklet salget af FDB Møbler yderligere i Danmark, og vi forventer, at du har et solidt kendskab til markedet og er god til at bruge dit netværk og relationer i din hverdag. Du har fingeren på pulsen, og ved hvad der rører sig på markedet.

Du forventes proaktivt at deltage/komme med forslag til udarbejdelsen af div. materiale/redskaber, særligt rettet til kontraktmarkedet, og du har derfor din dokumenterede afprøvede salgsredskabskasse i orden. Du er en kompetent forhandler og har sans for det gode købmandskab.

Din arbejdsplads er på FDB Møbler A/S’ hovedkontor i Albertslund, men der må forventes en del rejseaktivitet med jobbet.

Dine opgaver er blandt andet:

 • Screening af relevante danske kontraktmarkedskunder.
 • Udarbejdelse af forretningsplaner og potentialeberegninger for markedet.
 • Indgåelse og forhandling af kontrakter.
 • Budget og PL-ansvarlig for eget område.
 • Udførelse af opgaver, både på det strategiske, taktiske og operationelle niveau.
 • Deltagelse, afvikle og planlægge messer og events.
 • Udarbejdelse af præsentationsmaterialer.
 • Tilsikre at FDB Møbler etableres på markeder, som en solid spiller i overensstemmelse med vores brand værdier.

Ansøgeren
Du har en markant kontraktmarkedserfaring med salg af møbler eller andre interiørprodukter i Danmark. Har du erfaring i Norden, er det kun et plus. Du har mange relationer og et godt netværk, som du bruger i din hverdag. Du er proaktiv omkring at skabe salg, både blandt nye såvel som eksisterende kunder. Du er pålidelig og har humor. Du er målrettet og bliver drevet af gode resultater. Du mestrer at kommunikere og forhandle på højt niveau. Du har et godt blik for hele værdikæden, og trives med at samarbejde bredt både internt og med dine samarbejdspartnere. Du kan lide at være på vejen, og er god til at prioritere og eksekvere. Du kan holde tempo og struktur på dine opgaver i mål i en travl hverdag. Du er en teamplayer, men er ambitiøs og træffer beslutninger på egen hånd, når det er nødvendigt. Du kommunikerer ubesværet på dansk, engelsk og gerne tysk.

Vil du vide mere?
Hvis denne mulighed lige er dig, eller hvis du har spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte enten vores CEO Ole Kiel på tlf. 51 59 29 42. eller Head of Sales Helle Maibohm på tlf. 31 66 75 99

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send din ansøgning og CV til Ole.kiel@fdbmobler.dk eller hm@fdbmobler.dk Vi indkalder løbende til samtaler.

Tags: FDB Møbler

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere