23.01.2023  |  Interior  |  Tekstiler

Kongelig kvalitet

Södahl Line-serien fra Södahl giver bogstaveligt talt stribevis af muligheder for at løfte looket i boligen med et både afslappet og stilfuldt design. Karakteristisk for Line er nemlig det enkle udtryk med striber på en ensfarvet baggrund, som nu også fås i en royal udgave.

Södahls Line-serie matcher med sit afdæmpede og stilsikre design den skandinaviske boligindretning perfekt. Som altid kombineres det lækre look med slidstærk materialekvalitet samt respekt for naturens ressourcer forenet i et sikkert blik for såvel praktik som æstetik i hverdagen.

Farverne i Line-serien er elegant diskrete og blender smukt ind i den klassiske, nordiske farveskala, som giver e troligt og smagfuldt udtryk. Det gælder også den nye, smukke Royal Blue-variant. Den lyse, blå dug med en mørkere blåstribedanner en smuk baggrund for både middag medvennerne og det hyggelige hverdagsmøde med familien over maden. Line-dugen er 140 cm bred og fås i længderne220, 270 og 320 cm.

www.soedahl.com

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere