23.01.2023  |  Interior  |  Tekstiler

Kongelig kvalitet

Södahl Line-serien fra Södahl giver bogstaveligt talt stribevis af muligheder for at løfte looket i boligen med et både afslappet og stilfuldt design. Karakteristisk for Line er nemlig det enkle udtryk med striber på en ensfarvet baggrund, som nu også fås i en royal udgave.

Södahls Line-serie matcher med sit afdæmpede og stilsikre design den skandinaviske boligindretning perfekt. Som altid kombineres det lækre look med slidstærk materialekvalitet samt respekt for naturens ressourcer forenet i et sikkert blik for såvel praktik som æstetik i hverdagen.

Farverne i Line-serien er elegant diskrete og blender smukt ind i den klassiske, nordiske farveskala, som giver e troligt og smagfuldt udtryk. Det gælder også den nye, smukke Royal Blue-variant. Den lyse, blå dug med en mørkere blåstribedanner en smuk baggrund for både middag medvennerne og det hyggelige hverdagsmøde med familien over maden. Line-dugen er 140 cm bred og fås i længderne220, 270 og 320 cm.

www.soedahl.com

-PF

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere