14.01.2020  |  Dining  |  Table top

Komplet stel

Ro Collections karakteristiske trekantede stentøjsstel i Ash Grey udvides.

Ro Collection har tidligere introduceret den lysegrå farve, Ash Grey i form af skåle i seks forskellige størrelser. Nu lancerer de i farven et fuldendt stel med nye kopper, krus, og tallerkner samt den helt nye dybe tallerken, der er blevet tilføjet kollektionen.

Med samme form som resten af serien er den nye dybe tallerken, No. 52, velegnet til servering. Stentøjet er glaseret med en reaktiv glasur, som medfører, at farvetonen i glasuren er forskellig fra produkt til produkt og gør hvert enkelt eksemplar særegent.

Fokus for den nye kollektion er, ligesom resten af Ro Collection's sortiment, at produkterne skal være funktionelle, i god kvalitet og med stor holdbarhed, så det kan bruges i mange år.
 

www.rocollection.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere