24.08.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Kompakt kokkeri

Den kulinariske passion skal også udfoldes i de små køkkener. Det giver Rig-Tig plads til med sin nye serie af elektriske køkkenapparater.

Foodie-serien af elektriske køkkenapparater fra Rig-Tig er kreeret til ”compact” living i bykøkkener og sommerhuset, hvor de inviterer til dagligt brug med et funktionelt og brugervenligt design.  

Serien består af en kaffekværn, brødrister, elkedel, håndmixer samt smoothieblender. Bag det karakteristiske design står den veletablerede dansk-canadiske designduo Unit 10. 

Det smukke 50’er inspirerede formsprog inkluderer afrundede former og matte overflader, der tilsammen giver et behageligt greb og et harmonisk udtryk, der gør sig flot i køkkenet og ikke behøver at blive pakket væk efter brug.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere