01.12.2021  |  Interior  |  Design

Kom i flow

Architectmade præsenter vasen Flow, der er designet af Vibeke Rytter, hvis virke er klart defineret af hendes interesse for arkitektur, designforskning af materialer og keramiske værker.

Inspirationen til Flow stammer fra kombinationen mellem den smukke murstensarkitektur som Grundtvigs Kirke i København besidder, og bølgerne der strømmer gennem de nærliggende søer. 

Med klare linjer inviterer Flow til et ekstraordinært spil mellem lys og skygger, der skaber en illustration af bølger i vandet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere