21.08.2020  |  Dining  |  Brugskunst

Kom i flow

Designer Marie Graffs nyeste kollektion er en udvidelse af succesen af Kodanskas allerede eksisterende 'Flow'-kollektion.

Kodanska følger succesen op med farvestrålende karafler i organiske former, kunstneriske minivaser og en række små og store glas i friske klare farver, som smukt og elegant komplimenterer Kodanskas populære kollektion Danish Summer.

Med sine bløde former, alsidige farver og indbydende facon fungerer Flow-karaflen som et funktionelt design på spisebordet samtidig med, at den kan indgå smukt i et dekadent stilleben i vindueskarmen eller som centerpiece på spisebordet.

Udover karaflen udvider Kodanska også kollektionen med smukke glas i to forskellige størrelser og minivaser. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere