07.12.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

Knivskarp kvalitet

Med en række knivskarpe nyheder udvider Morsø den eksklusive Foresta-serie. Serien består af elegant køkkengrej udformet i kvalitetsmaterialer og et klassisk design, der har en nutidig tvist. De nye knive i serien fås både hver for sig og i sæt med henholdsvis tre og fem dele.

Foresta byder på alt fra urtekniv og brødkniv til santokukniv, filetkniv, kokkekniv, laksekniv og nakirikniv.  Foruden de mange forskellige typer af knive, som gør udvalget af knive i køkkenet komplet, rummer serien en steggaffel og en fiskebenspincet.

Seriens dele fås enkeltvis og i sæt. Sæt med fem dele består af kokkekniv, stegegaffel, brødkniv, santokukniv og urtekniv, sæt med tre dele af santokukniv, brødkniv og urtekniv. Foresta tåler ikke opvaskemaskine, men vaskes med varmt vand og mild sæbe- og tørres straks efter.

Håndtagene i olieret egetræ kan med fordel efterbehandles med madolie et par gange om året. Det bevarer styrken og et smukt udseende mange år frem.

www.morso.dk

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere