11.09.2018  |  Furniture  |  Design

Knageme knaegt

En kombineret knagerække og hattehylde.

Arkitektstuderende, Rikke Palmerston,vandt  prisen,  FSC  Design  Award, sidste år med sit design; Knaegt, der er en kombineret knagerække og hattehylde, hvis form varierer afhængig af brug.

Den simple gentagelse af rundstokke, med en gennemgående lædersnøre, gør designet levende og dynamisk, idet vægten på rundstokkene ændrer den gennemgående linje, som dannes ved hjælp af lædersnøren. De mange rundstokke fungerer som knager og tilsammen danner de en rummelig hylde til opbevaring.

Knaegt er klassisk i sin formgivning, men det dynamiske element i form af lædersnøren er med til at give møblet karakter. Knaegt produceres i egetræ fra Nordeuropa.

www.woud.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere