26.07.2021  |  Dining  |  Tekstiler

Klassisk moderne

Med inspiration fra et klassisk sildebensmotiv er designet på Södahls Tiles-dækkeservietter på én gang nytænkende og traditionelt.  

Dækkeservietten har en mat finish, og sammen med det diskrete mønster er stilen nedtonet. Pletter og snavs tørres let af med en fugtig klud. 

Silikonekvaliteten er LFGB food grade-certificeret, og den er fri for BPA. LFGB food grade er den tyske standard for produkter, der er i kontakt med fødevarer.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere