23.01.2023  |  Interior  |  Dekoration

Klassiker genopstår

Den populære BMF lysestage har længe været en udgået klassiker, som man kun har kunnet få fingrene i på vintagemarkedet. Nu har den danske designvirksomhed STOFF Nagel sat den trebenede stage i produktion igen. 

Den elegante lysestage kan stables og samles til eventyrlige, skulpturelle objekter - og det er kun fantasien, der sætter grænser for de uendelige muligheder.

BMF lysestagen er blandt de mest velkendte lysestage designs fra 1960'ernes fremtrædende designårti. Lysestagen blev oprindeligt designet af firmaet Nagel i slutningen af 1960'erne, men kort efter lanceringen blev den overdraget til firmaet BMF og produceret fra 1971 til 1985.

I dag er BMF lysestagen en del af STOFF Nagel-kollektionen og fortsætter dermed visionen om at genoplive ikonisk designhistorie.

Stoffnagel.com

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere