14.05.2021  |  Interior  |  Accessories

Klar til udstilling

I München ligger studiomeiid, som er etableret af den unge industrielle designer og modelbygger David Meier.

I disse rammer har et nyt samarbejde mellem ham og blomus resulteret i to afsætningsbakker i ubehandlet eg. De hedder Palua og er designet med hver sin organiske overflade, men med en og samme fod. 
 
Ambitionen med Palua er at tilbyde en anden form for servering, uanset om de anvendes til frugt eller til servering af sushi, tapas eller smørrebrød. Dette er også årsagen til, at de er fremstillet i ubehandlet eg, så de er anvendelige til fødevarer. 
 
Med Palua supplerer blomus sin portefølje med multifunktionelle produkter, der er anvendelige til flere formål og som klædelig kontrast til porcelænet, glasset og stålets glatte overflader.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere