02.05.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

KitchenAids Cold Brewer er en grund til at elske kaffe endnu mere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Cold Brew har fanget kaffe-elskernes opmærksomhed, og nu kan du nemt lave fantastisk koldbrygget kaffe derhjemme med KitchenAids Cold Brewer

KitchenAids Cold Brewer bevarer den naturlige smag ved, at kaffen bliver lavet med koldt vand og står i køleskabet i mindst 12 timer. På denne måde får kaffen en lang brygningstid, som giver kaffen masser af smag og aroma, men uden den bitre smag.

Den har en indbygget tappehane, som gør det nemt at blive afhængig af den lækre smag. Tilsæt mælk, sukker eller isterninger efter behov, så den bliver til din favorit kaffe.

Udover at bevare kaffens naturlige smag og aroma, så gør kold-brygningsmetoden koffeinen i kaffen endnu stærkere end i varm kaffe, da varmt vand har nemmere ved at opløse koffeinen.  

På en varm sommerdag kan du fx tilsætte vaniljeis, som giver kaffen en helt anden smag. Kold-brygning er perfekt til at lave iskaffe med, da smagen er kraftig og kaffen i forvejen er kold. Du undgår, at kaffen bliver tynd, da du ikke skal tilsætte isterninger for at få kaffen kold.

KitchenAids Cold Brewer har et smukt design i glas og rustfrit stål, som passer perfekt i de fleste køleskabe eller på køkkenbordet. Den er nem at rengøre og har et filter, der er genanvendeligt i rustfrit stål og med måleenhed. Glasbeholderen har en kapacitet på 0,85 liter.

Det er også muligt for te-entusiasten at bruge KitchenAids Cold Brewer til at lave fantastisk kold te, som står klar i køleskabet!

Mere fra THUESEN JENSEN AS

THUESEN JENSEN AS

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.   Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands:  Pillivuyt, Kitchen…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere