08.05.2019  |  Business  |  Branchenyt

Køkkenmastodont fylder 100 år og fejres med manér

KitchenAid fejrer i år 100-års jubilæum med en eksklusiv “The Queen of Hearts” kollektion, der både honorerer firmaets imponerende historik, men ligeledes kigger mod fremtiden med innovation, originalitet og kreativitet.

100-års jubilæet for KitchenAid er mere, end blot en fejring af det ikoniske brand. Det er en hyldest til grundlæggerne, som har skabt et brand, som har inspireret siden 1919.

Den nye Queen of Hearts-kollektion fås i farven ”passion red” og har et særligt dekorationsbånd med hundredvis af røde miniature hjerter, og et særligt Power Hub-dæksel på køkkenmaskinen, der markerer KitchenAids 100-års jubilæum.

Den eksklusive og limited edition kollektion inkluderer et bredt udvalgt af produkter; en blender, en håndmixer, en stavblender, en el-kedel, en mini foodprocessor, en toaster og den klassiske KitchenAid køkkenmaskine. Hele kollektionen er skabt for at begejstre endnu flere passionerede mad-entusiaster.

www.kitchenaid.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere