02.09.2020  |  Business  |  Branchenyt

Kinesisk kæde åbner første butik i Danmark

En kinesisk livsstilkæde kunne for nylig slå dørene op for deres første butik i Danmark.

Det kinesiske livsstilbrand O.C.E. kunne for omkring to uger siden åbne sin første butik i København. Det skriver Dansk Markedsføring.

Selvom kæden er ny på dansk grund, har de stærke forbindelser designforbindelser. Hele sortimentet, der består af blandt andet tøj og boligprodukter, er designet af designere fra norden.

“Vores grundlægge var for år tilbage på besøg i Danmark og blev meget begejstret for enkeltheden og kvaliteten i dansk design. Han besluttede sig efter besøget for at starte O.C.E. stærkt inspireret af den danske designtradition”, siger overseas operation director for O.C.E., Jessa Wang till Dansk Markedsføring.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere