04.02.2016  |  Business  |  Branchenyt

Keramikfabrik på Bornholm er klar til produktion

Den Danske Keramikfabrik i Nexø på Bornholm er kommet på plads og er nu klar til at producere sine første keramiske produkter.

For lidt over et år siden startede 18 keramikere og designere Den Danske Keramikfabrik, hvis formål er at bevare produktionen af keramik i Danmark. Fabrikken, som har hjemme i Nexø på Bornholm, er nu kommet på plads og er klar til produktion pr. 1. marts. Det skriver TV2 Bornholm på sin hjemmeside.

Også på bestillingssiden ser det lyst ud for fabrikken:

”Vi er klar til produktion fra 1. marts. Men allerede nu får vi mange bestillinger. Folk ringer hver dag,” siger Thomas Johnsen, der er daglig leder af fabrikken, til TV2 Bornholm.

Den Danske Keramikfabrik kan desuden producere for alle, der har en idé med keramik. Det kan ifølge Thomas Johnsen være industrielle designere eller større designvirksomheder, der gerne vil afprøve et sortiment.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere