04.09.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Kendt håndværk – ny funktion

Le Creuset forsøger at følge med tidens gastronomiske trends og udfordringer, men uden at gå på kompromis med deres nærmest ikoniske støbejerns-DNA.

Nu lanceres to nye støbejernspander, der tåler alle varmekilder, inklusiv ovn og induktion, og giver dermed mulighed for mere alsidig madlavning. De to nyheder er den dybe stegepande med støbejernshåndtag og den dybe kvadratiske grillplade og begge fås de i farverne Matte Black og Cerise.

Pandens indvendige, matsorte emalje gør den velegnet til stegning ved høje temperaturer, mens den dybe, kvadratiske grillplade holder maden varm og er velegnet til servering direkte på bordet.

www.lecreuset.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere