15.12.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Kantet karaffel

Den mundblæste Penta karaffel er perfekt til vin, men naturligvis også velegnet til vand med og uden bobler, når borddækningen skal have cool kant.

I vinens verden er iltning og dekantering afgørende. Både hverdagsvin og ædle årgangsdruer har godt af alt blive hældt fra flaske til karaffel, og med det for øje har Rosendahl i samarbejde med designer Thor Høy skabt Penta: Et innovativt og ultra-dekorativt glasdesign, der både kan ilte og dekantere og samtidig bryder med vanetænkningen om, at en karaffel bør være organisk og rund i formgivningen. Den mundblæste Penta karaffel er perfekt til vin, men naturligvis også velegnet til vand med og uden bobler, når borddækningen skal have cool kant.

Ligesom resten af Penta-serien henter den nye karaffel inspiration i klassisk geometri. Her har den femkantede ”Pentagon” et stringent, arkitektonisk udtryk, der er som skabt til moderne brugsdesign og giver masser af refleksion og spil til det mundblæste glas. Penta karaflen har sleben kant i toppen, der gør den funktionel og elegant at hælde af – og som noget helt nyt kan karaflen bruges både stående og liggende.

www.rosendahl.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere