31.05.2018  |  Business  |  Branchenyt

Kalejdoskop Aalborg er gået konkurs

Den prisbelønnede møbelbutik er efter 4 hårde år gået konkurs, og nu lukket ned.

I sidste uge meldte Mie Hedeman Mortensen, direktør og indehaver af Kalejdoskop i Aalborg, ud at bolighuset på Østerågade lukker ned grundet en konkurs.

”Det er med stor beklagelse at jeg i dag efter 15 års drift, har valgt at lukke mit livsværk, Kalejdoskop Bolighus i centrum af Aalborg. Jeg har elsket min forretning og mine kunder og medarbejdere og har kæmpet længe for at forretningen kunne bestå og takker i den forbindelse for mange gode stunder”, lyder det fra Mie Hedeman Mortensen i en pressemeddelelse.

Imponerende lokaler lagde rammen
Det tegnede ellers godt da Kalejdoskop i 2015 flyttede fra en mindre adresse ved Mølleplads i Aalborg til den nye lokation i Østerågade. Her blev en gammel biograf med højloftede rum forvandlet til et rustikt og unikt newyorker-inspireret butikslokale. Det var Mies drøm at skabe et anderledes og internationalt livstilshus med lækkert design, møbler og kunsthåndværk – det hele håndplukket af hende selv. I lokalerne blev der ligeledes plads til en café, der understregede totaloplevelsen. Men det var desværre ikke nok til at holde livstilsbutikken kørende.

”Igennem de sidste 4 år har jeg drevet en ikke rentabel forretning og har sammen med mine forældre måtte tilføre midler løbende i håbet om at kunne vende udviklingen”, lyder det i pressemeddelelsen fra Mie om den svære tid og det tilføjes:

”Jeg er virkelig ked af, at der er involverede personer der bliver berørt af lukningen og min beslutning, idet jeg altid har lagt vægt på at betale enhver sit, igennem hele min øvrige drift. Ligeledes tager jeg afsked med 11 medarbejdere der uforskyldt mister deres job og som dagligt har kæmpet sammen med mig og min familie”.

Prisvindende livstilshus
For knap et år siden modtog Mie Hedeman Mortensen og Kalejdoskop Designbaseprisen 2017, som årets mest innovative design- og livstilsbutik på Formland i Herning. Redaktør Pia Finne overrakte prisen og fortalte bl.a. følgende omkring bedømmelsen:

”Nytænkning og kreativitet og et hus, der skaber både nærværende og inspirerende rammer om produkterne er blandt årsagerne til, at netop Kalejdoskop blev valgt som vinder af Designbaseprisen 2017. Kalejdoskop er en livsstilsbutik, der formår at kombinere interiør, møbler, design og smykker så der skabes et suverænt helhedsbillede.”

Kalejdoskop gik ligeledes videre i den internationale konkurrence med en nominering til den globale Gia Award, hvor verdens mest fremtrædende detailhandelseksperter udvælger verdens bedste detailbutikker i forbindelse med International Home + Housewares Show i Chicago. Det foregik i marts i år og selv om Kalejdoskop ikke høstede nogle priser her var butikken og Mie med helt i toppen af feltet af internationale butikker.

Her fra redaktionen på Designbase skal der lyde en dybfølt beklagelse, og vi kondolerer Mie og hendes nærmeste tabet af Kalejdoskop.

Hele pressemeddelelsen kan ses på Kalejdoskops facebook side.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere