10.08.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Køkkenredskaber i bløde former

RIG-TIGs nye Foodie serie af elektriske køkkenapparater inviterer til dagligt brug med et funktionelt og brugervenligt design.

Serien består af en brødrister, elkedel, håndmixer, kaffekværn samt smoothieblender. Bag det karakteristiske design står den dansk-canadiske designduo Unit 10.

Det smukke 50’er inspirerede formsprog inkluderer afrundede former og matte overflader, der tilsammen giver et behageligt greb og et harmonisk udtryk. Foodies kompakte størrelse gør apparaterne ideelle til ’compact living’.

Små features, som den integrerede ledningsskjuler på håndmixeren, den klare glasbeholder på kaffemøllen, er eksempler på Foodies identitet, hvor funktionen er højeste prioritet.

Serien kommer i en sort og hvid version samt en limited edition, hvor fine pastelfarver pryder overfladen og gør udtrykket mere legende.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere