28.04.2015  |  Bloom  |  Outdoor

Køkkenhaven på højkant

Vertical gardening, lodrette haver eller grønne vægge? Kært barn har mange navne og kunsten er at forvandle mure og plankeværker til dyrkningssteder for krydderurter m.m.

Et lille stykke mur kan forvandles til et frodigt jordbærbed eller en duftende have med friske krydderurter. Da afgrøderne ikke har været i direkte kontakt med jorden er de behageligt fri for snavs, trykmærker og eventuelle efterladenskaber fra kæledyr.

Plantevægge er en løsning, når der ikke er meget plads til rådighed på den lille altan eller i rækkehushaven. For mennesker, der har nedsat førlighed eller problemer med balancen, er den lodrette have  også en god løsning.

Man kan dyrke et væld spændende afgrøder i den lodrette have. Krydderurter og jordbær er sikre hit, men også ting som salater, ærter, bønner, tomater, babygulerødder, spiselige blomster og chili er velegnede.

KvadratmeterHaven fra Minigarden gør det let at etablere en lodret have. Væggen opbygges af kraftige moduler, der kan stables ligesom byggeklodser. Minigarden kan placeres på en jævn overflade eller hænges op på væggen.

Plantevæggen rummer plads til 24 store planter, der hver har 4 liter jord til rådighed. Systemet er opbygget, så fordampning af vand fra jordoverfladen er reduceret til et minimum og derfor skal man ikke vande så ofte som i traditionelle krukker og højbede. Lugning er næsten unødvendigt.

Fakta:

Mål: Højde 149 cm x bredde 64,5 cm x dybde 19 cm
Fås i tre farver (sort, hvid og grøn)
Er miljøcertificeret og godkendt til fødevareproduktion
Er frostsikkert og UV beskyttet
Er produceret i Europa

www.minigarden-danmark.dk

Telefon 3048 0099

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere