12.03.2021  |  Interior  |  Brugskunst

Køb et træ, plant et træ

Det miljømæssige aftryk, produkter sætter på vores verden, er blevet mere essentielt end nogensinde før. Derfor har Andersen designet en serie træfigurer, kaldet My Tree, hvis koncept bidrager til at genetablere og udvide skovområder. 

Grundidéen bag udviklingen af træerne er en omtanke for miljøet og er baseret på ansvarlighed og bæredygtighed. Når man køber et My tree, plantes der et træ i Khasi Hills i Indien, og med købet modtager man et bevis med koordinater på for netop det sted, hvor træet fra købet er blevet plantet. 

Beplantningen af træer finder sted i samarbejde med Global Climate Institute og WeForest. Global Climate Institute er et internationalt initiativ, og formålet med netop projektet i Khasi Hills i Indien inkluderer blandt andet at genetablere 2,800 hektar skov og plantning af mere end 2.330.000 træer.

De dekorative træfigurer fås i tre forskellige former: cyprestræ, egetræ og kastanjetræ. My Tree er lavet af europæisk lindetræ.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere