03.06.2019  |  Business  |  Branchenyt

Kæde sammenlægger butikker for at øge indtjeningen

Et allerede presset detailmarked og stigende onlinesalg får isenkræmmerkæde til at slå flere butikker sammen og i stedet satse på større, men færre butikker.

Sidste år lukkede Imerco syv butikker og nu er flere lukninger på vej i forlængelse af at butikker sammenlægges. Det skriver Finans.

Imerco har pt 176 fysiske butikker, men fem steder i landet, hvor kæden har to butikker i nærheden af hinanden, er arbejdet med at slå butikkerne sammen allerede i gang, og flere sammenlægninger kan være på vej.

”Vi giver den fuld gas på onlinesalg, der vokser med over 50 pct, og kombination af salgskanaler. De butikker som kan overleve det og fortsat giver positiv driftsindtjening, holder vi meget gerne i live. På gågader og i storcentre ser vi muligheder for at få slå butikker sammen, da vi en del steder har to i kraft af Inspiration-opkøbet..”, fortæller adm. direktør Frederik Brønnum til Finans.

I 2017 overtog Imerco 25 af den tidligere konkurrerende kæde Inspirations butikker og dette opkøb har siden sat sine spor på Imercos årsregnskab.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere